Pretraži

CARTIER OPTOČEN DIJAMANTIMA I AUDEMARS OD 100 HILJADA EVRA: Devito pokazao svoju kolekciju satova, od cena će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

Devito je ovom prilikom ispričao kada i kako se rodila njegova ljubav prema satovima, a potom otkrio da se u njegovoj kolekciji, u kojoj se nalaze 2 Gshocka, 2 Moonswatcha i par luksuznih satova poput Cartiera, U-Boata i različitih modela Rolexa, kao kruna trenutne kolekcije našao i skupoceni Audemars Piguet Royal Oak.



Kako kaže, kao dečak nije imao preveliku ljubav prema satovima, ali sve se promenilo otkako je uplovio u muzičke vode. 

– Kao dečak nisam ni imao neku preveliku ljubav prema satovima, nisam imao to gde ni da vidim. Prvi sat koji sam kupio je bio početak mojih uspeha u poslovima, kada sam hteo da sebe nagradim nekim malo ozbiljnijim satom – ispričao je Devito otkrivši da je tada sebe počastio limitiranom verzijom sata U-boat kojih ukupno ima oko 300 primeraka, čije se cene kreću i do nekoliko hiljada evra dok, kako ističe, van scene i kada ne nosi masku, na ruci najčešće ima vintage sat sa potpisom brenda Longines.

Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

 

U njegovoj kolekciji našla su se i dva skupocena Rolex Datejust sata različitih dimenzija i izrađeni od različitih vrsta zlata, čije se cene kako saznajemo kreću i do nekoliko desetina hiljada evra, a Devito je spomenuvši ove satove ispričao i zanimljivu anegdotu. 

– Umesto vereničkog prstenja dva ista sata u različitom zlatu, jedan je ženski, jedan je muški. Verio sam verenicu satom, umesto prstenom. To mi je bila želja, da to tako uradim – ispričao je Devito. 

Ipak, sat kojim je privukao najveću pažnju jeste Cartier Santos optočen dijamantima, koji u ovoj verziji košta oko 25 hiljada evra. 

– Otkako sam krenuo da se bavim javnim poslom kao Devito, a repujem od 2006. godine, želja mi je bila da imam neki brutalan sat, kao američki reperi. Hteo sam da budem prvi na Balkanu koji će da kupi "iced out" sat i nisam hteo da to bude neki klasičan sat, baš sam hteo da to bude Cartier Santos. Kupio sam ga u Dubaiju – ispričao je Devito i dodao: 

Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

 

– To je sat za scenu, nije sat za svaki dan. Ako se reperi trude da budu kao američki reperi, onda neka budu stvarno kao američki reperi – priznao je Devito, a potom otkrio da je svoju kolekciju nedavno obogatio skupocenim satom Audemars Piguet Royal Oak čija vrednost kako saznajemo iznosi oko čak 100 hiljada evra. 

Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

Foto: Youtube printscreen/Sat na ruci

 

– Hteo sam sebe da nagradim, ali je to ujedno bila i iznenadna kupovina. Dobio sam super ponudu za sat, nisam hteo to da propustim i hteo sam sebi da dam dodatnu motivaciju pošto radim na novom albumu, da to i opravdam – priznao je Devito. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz