Pretraži

CARDI B OBELEŽILA DODELU NAGRADA: Zlatna maska i crni veo odneli ovacije publike

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ CardiB

Cardi B i njen stilista, prema mišljenju fanova i publike, zaslužili su pohvale nakon što se pevačica pojavila u brojnim odevnim kombinacijama dok je bila domaćin dodele Američkih muzičkih nagrada (AMA) 2021.

Naime, dok je vodila ceremoniju, Cardi je osam puta menjala svoj izgled i to skoro svaki put kada je izašla na binu pojavljivala se u drugoj odeći.

Najpre se na sceni pojavila u crnoj haljini iz kolekcije Alekandrea Vauthier-a za jesen 2021. godine, a u jednom trenutku presvukla se u neonsko zelenu haljinu sa detaljima ogrtača. Nakon toga reperka je za crveni tepih pripremila i narednu kombinaciju, dugu ljubičastu haljinu od somota sa perjem i kristalima.

Ipak, autfit koji je izazvao najviše reakcija publike bila je dramatična crna venčanica sa velom, a kontroverzni izgled upotpunila je zlatna maska koju je nosila na licu, velika zlatna minđuša, kao i dugački nokti.

Screenshot: Youtube/iamcardib

Screenshot: Youtube/iamcardib

 

Dodela nagrada je svakako bila velika noć za ovu muzičku zvezdu, jer, ne samo što je vodila ceremoniju, već je takođe bila nominovana u tri kategorije, uključujući omiljenu žensku hip-hop umetnicu, omiljeni muzički spot, kao i omiljenu hip-hop pesmu za njen hit "Up". Pevačica je pobedila u kategoriji Omiljena hip-hop pesma, dodajući pet AMA trofeja koje je već imala na svojoj polici.



Dvadesetdevetogodišnja Cardi, inače majka dvoje dece, u jednom trenutku otkrila je publici da će se nakon crvenog tepiha odmah vratiti kući po svoje mališane.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz