Pretraži

CANCEL DUA LIPA: Srpska javna scena eksplodirala nakon provokacija albanskih pevačica

Showbiz
0
Photo: Instagram/ dualipa

Povodom ovog pitanja oglasile su se mnoge srpske poznate ličnosti, a o tome smo pisali OVDE



Međutim, strasti se ni malo ne stišavaju, jer albanske pevačice i dalje nastavljaju da provociraju, a sada su se pored Due Lipe, oglasile i Rita Ora i Era Istrefi, pevačice koje takođe imaju milionsku publiku i koje su veoma poznate i prihvaćene u svetu. 

Šokantna je informacija da su dve od tri ove pevačice zapravo Unicefovi ambasadori, koje bi zapravo trebalo da propagiraju stvari suprotne mržnji, netrpeljivosti i ekstremizmu. 

No, ni naše poznate ličnosti ne miruju povodom ovog pitanja. Na društvenim mrežama kao da bukti rat, a među ličnostima koje su se oglasile su Sloba Radanović, Mina Milutinović, Angel Tatjana, Sara Stanković, Dušan Petrović i drugi. 

Sloba je na veoma direktan način pokušao da objasni čemu služe zapravo njihove pevačice, pa je napisao sledeće.

– Ako do sad niste shvatili, sad shvatite da iza albanskih izvođača koji odjednom postaju svetski poznati, stoji država Albanija, koja ih i plasira u svet i stoji iza njih. Jednostavno prave od njih svoje snažne ambasadore u svetu.

Bivšem supružniku se pridružila i Kija, a na svom Tviter nalogu je svojim pratiocima objasnila da je zapravo u pitanju viši cilj, tačnije ideja "Velike Albanije" koja podrazumeva pripajanje dela naše države, tako i Crne Gore, Makedonije i Grčke, a sama ideja datira još iz Drugog svetskog rata.

Dva posta koja su, čini se, najčešće podeljena na Instagram platformi su postovi Mine Milutinović i Angel Tatjane, koje su kroz kolaž objasnile srpsku istoriju i koliki značaj za Srbiju ima Kosovo i Metohija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

why it was, is, and always will be Serbian. ❤️ Not one person can put a stain on our sanctuary.

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 19. Јул 2020. у 9:59 PDT

 

 

Mnogi su pozvali i na prijavu samih naloga i spornih objava, a neki od njih su i Dušan Petrović i Dunja Jovanić.

Screenshot: Instagram/ dusannpetrovic

Screenshot: Instagram/ dusannpetrovic

 

Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

 

Vesti su brzinom svetlosti odjeknule i van regiona, pa su tako mnogi napravili i paralelu njenog dela i dela Novaka Đokovića.

  • Dok ljudi kao što je Novak Đoković pokušavaju da ujedine Balkan i dobijaju samo kritike, Dua Lipa sedi u Londonu i radi ovo – rekao je poznati inostrani sportski novinar. 

Oformljen je i hešteg #CancelDuaLipa, koji se masovno širi društvenim mrežama, kao i peticija za to da se srpska pokrajina Kosovo ne uvrsti u Apple mape, koja je pandan peticiji koju promovišu albanske pevačice.

Peticiju možete potpisati na linku OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz