Pretraži

BUDUĆA MUZIČKA ZVEZDA: Ema Radujko uskoro izbacuje pesmu? (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Iako je ona mlađoj publici poznata kao devojka koja se bavi influensom, Ema je čvrsto rešila da se oproba i u pevanju. 

Tiktokerka je u odličnim odnosima sa pevačicom Teodorom Džehverović, a sada sarađuje sa njenom menadžerkom Sandrom.One su ekskluzivno za "IDJHOT" otkrile kakvi su im planovi za budućnost.

Ema i ja smo dugo u saradnji, ali sada smo pri kraju njenog projekta, pa smo rešile da se oglasimo povodom toga – rekla je njena menadžerka i dodala da je sada pravo vreme za njenu karijeru.

Nisu želele da se izjasne, kada je žanr muzike u pitanju, ali su nam otkrile da će spot biti odličan i da se ništa manje ne očekuje od buduće pevačice.

Meni je u interesu da ona uvek izgleda najbolje i da na najbolji način odradi svoj projekat – istakla je Sandra.

Emini i Teodorini fanovi misle da ove lepotice imaju mnogo sličnosti, a mnogi smatraju da tiktokerka kopira pevačicu.

Mi smo jako slične i fizički, a imamo i dosta slične ideje. Međutim Teodora je Teodora, a Ema je Ema – rekla je influenserka i dodala da će vremenom svojim pevanjem i pojavljivanjem na sceni pokazati ko je ona zapravo.

Menadžerka je prokomentarisala da se nekada slučajno poklopi da obe imaju iste ideje u momentu, ali da isto tako to ne znači da kopiraju jedna drugu.

Meni lično bi bilo puno srce da ih vidim zajedno u jednom spotu – rekla je Sandra i dodala da za sada imaju u planu da buduća pevačka zvezda gradi solo karijeru.

Šta su influenserka i menadžerka  još komentarisale za Eminu buduću karijeru, da li je Sandra zaprošena i koje su još poznate ličnosti bile u našoj emisiji možete videti u najnovijem izdanju "IDJHOT"-a.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz