Pretraži

„BRUTALNO, OKRUTNO I LAŽNO“: Džoni Dep odgovorio na optužbe za zlostavljanje Amber Herd

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/johnny_depp_ru_

Depov tim pozvao je glumca da svedoči na optužbe za više slučajeva fizičkog i seksualnog zlostavljanja pre i tokom njihovog kratkog braka.

Dok su ga advokati ispitivali, Džoni je koristio niz prideva da bi opisao kako je bilo slušati optužbe njegove bivše supruge.

– Užasno, smešno, ponižavajuće, bolno, divlje – rekao je Dep, a zatim dodao i da je sve "nezamislivo brutalno, okrutno i lažno".

On se i dalje držao svoh prvobitnog stava, odnosno da nikada nije bio nasilan prema Amber.

  • Nijedno ljudsko biće nije savršeno, ali nikada u životu nisam počinio seksualno ili fizičko zlostavljanje – rekao je Dep.

Inače, suđenje se odvija u Virdžiniji, a završna reč zakazana je za petak. Tokom suđenja su bivši partneri izneli svoje strane priče, a, prema procenama tima psihologa i psijihatra, smara se da su oboje u pojedinim iskazima iznosili neistine.

Međutim, britanska manekenka Kejt Mos juče se uključila u proces i svedočila kako bi opovrgla tvrdnju Amber Herd da je "čula glasine o svađi koja je završila padom niz stepenište" kada su Džoni Dep i Kejt Mos bili u vezi 1990-ih. Manekenka je navela da se okliznula na stepeništu i povredila tokom odmora koji je par provodio na Jamajci.

Da li će to biti dovoljno da se stvari potpuno preokrenu u Džonijevu korist, ili će pak Amber "odneti pobedu" ostaje da se vidi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz