Pretraži

BRITNI SPIRS SE OGLASILA NAKON ŠTO JOJ JE POLICIJA DOŠLA NA VRATA: Pevačica otkrila detalje, pa fanovima poslala jasnu poruku

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Pevačica je svojim fanovima poručila da su ovog puta preterali i da joj je narušena privatnost. – Kao što već verovatno svi znate, policija mi je došla kući na vrata jer je neko odlučio da se našali. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su preterali jer mi je narušena privatnost – napisala je Spirs i zatim nastavila s prigovorom.

– Policija nikada nije ušla u moju kuću, došli su na vrata i, kada su uvideli da nema nikakvih problema, odmah su otišli. Međutim, kada su otišli, osećala sam se izmanipulisano i izmaltretirano jer se moje ime ponovo povlačilo po naslovnicama medija, i to u ružnom kontekstu – napisala je Britni i potom zaključila.

– U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost –  završila je Britni.

Podsetimo, Spirs je nedavno ponovo obrisala svoj nalog na Instagramu, a kako je u poslednje vreme imala ispade u javnosti, njeni fanovi su bili zabrinuti, pa su joj na vrata poslali policiju. Britni svako malo ugasi Instagram, pa ga ponovo aktivira, a iz lokalne su policije za TMZ rekli kako je ovaj put nalog obrisala u sredu i da su zbog toga fanovi prijavili da je možda u opasnosti.

Policija je otišla do njene kuće i brzo su ustanovili kako je s Britni sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su tačno razgovarali i ko im je rekao da je s Britni sve u redu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz