Pretraži

Nakon niza uvreda na njegov račun, Britni Spirs se javno izvnila Džastinu Timberlejku

Showbiz
0
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata pevačica Britni Spirs putem svog Instagram profila javno se izvinila svom bivšem dečku Džastinu Timberlejku nakon svih detalja koje je iznela o njemu u svojim memoarima.

Svetski poznata pevačica Britni Spirs krajem prošle godine je odlučila da otvori dušu u svojim memoarima pod nazivom „Žena u meni“ i ispriča najtajnije detalje iz svog života. Njeni memoari su ugledali svetlost dana 24. oktobra, a ubrzo su postali jako čitani i komentarisani.

Priče iz njenog života mnogima su privukle pažnju, naročito priča o abortusu. Naime, zvezda je zatrudnela dok je bila tinejdžerka i u vezi sa poznatim pevačem Džastinom Timberlejkom. Ovo je izazvalo empatiju kod mnogih, a ona je navela kako ju je pevač nagovorio na abortus, pa da je doveo do toga da ona ona izgleda kao „bludnica koja je slomila srce zlatnom dečku“ kada su prekinuli.

Džastin Timberlejk britni spirs
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ipak, čini se da je ona sada promenila mišljenje.  Naime, Britni  je na svom Instagram profilu napisala da joj je „zaista žao ako je nekoga povredila onim što je napisala“, te je zatim i pohvalila Džastinove nove pesme.

– Želim da se izvinim za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam ikoga uvredila, od ljudi do kojih mi je stalo, jako mi je žao. Takođe sam htela da kažem da obožavam novu pesmu Džastina Timberlejka, „Selfish“ – napisala je ona

Od kada su memoari izašli mnogi su joj pružili podršku i stali na njenu stranu, a prošle nedelje su vratili njenu pesmu „Selfish“ iz 2011. godine na top-liste nakon što je Timberlejk izbacio novi singl istog naziva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz