Pretraži

BRITNI SPIRS PROMENILA IME!? Evo kako se sada zove pop zvezda

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Ovog puta Britni je otišla korak dalje jer je obavestila pratioce na Instagramu da je odlučila da promeni ime, a ubrzo je otkrila i kako će se od sada zvati.



– Hvala ti, prijatelju iz detinjstva, našla sam svoju loptu. Ne potcenjuj moć čistote. Vidim sve kroz to… Poseduje tečnost i mokra je… Razigrana je i ima masu. Promenila sam ime u River Red. Pa ipak, vatra je tamo gde obasjava. Da se zagledam u nju i uskočim bez ikakvog straha. S*anje, sada moram da nađem svoju viljušku – glasi njena objava koja je mnoge začudila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Na njenom profilu na pomenutoj mreži i dalje stoji ime "Britni Spirs", međutim u opsiu profila dodala je i novo ime – River Red.

Ovaj potez mnoge je zbunio ali i zabrinuo, posebno jer je Spirsova nedavno bila u centru skandala, kada je, prema „TMZ" napisima, „ničim izazvano izjurila iz restorana" u kom je sedela sa suprugom i telohraniteljem. Snimak incidenta se brzo proširio i društvenim mrežama, pa su se njeni brojni fanovi i zabrinuli kada su je čuli kako nepovezano priča.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz