Pretraži

Britni se oglasila prvi put nakon potresnog svedočenja

Showbiz
0
Britni Spirs
Photo: Instagram/britneyspears
  • Želim da vam otkrijem malu tajnU. Verujem da svi mi želimo život iz bajke i po mojim objavama. činilo se da je moj život prilično savršen. Mislim da je to nešto čemu svi težimo! To je bila jedna od najboljih osobina moje majke. Bez obzira na to koliko je bio us*an dan kad sam bila mlađa, zbog mene i moje braće i sestara uvek se pretvarala da je sve u redU – započela je Britni uz citat o bajkama uz koji je kao autor naveden Albert Ajnštajn.


  • Skrećem pažnju na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno uopšte nije. I ako ste pročitali bilo šta o meni u vestima ove nedelje… Očito sada stvarno znate da nije savršen. Izvinjavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dve godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neprijatno da podelim šta mi se događa. Ali iskreno, ko ionako ne želi da ima zabavan Instagram? Verovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Pa sam odlučila da objavim ovaj citat danas, jer, kako kažu, ako prolazite kroz pakao… Instagram je za mene bio kul mesto na kom sam mogla da delim svoje prisustvo i postojanje. Mesto na kom sam se osećala kao da vredim, uprkos onome što sam proživljavala… I hej, uspelo je. Pa sam odlučila da čitam još bajki – zaključila je Spirsova.

Objava je u nekoliko sati prikupila preko milion i dvesta lajkova i mnoštvo komentara podrške.

– Svi znamo šta se događa i svi te podržavamo! Ne treba ništa držati u tajnosti. Volimo te. Po ceo dan puštam tvoju muziku da bih pokazao svoju podršku – bio je samo jedan od komentara. 

Podsetimo, Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu (i ličnom, i finansijskom).

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz