Pretraži

BRITNI SE OGLASILA NAKON OPTUŽBI DA KORISTI NARKOTIKE: Pevačica otvorila dušu, pa sinovima uputila posebnu poruku 

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/britneyspears

Pevačica, koja je godinama bila bez kontrole nad svojim životom, postupcima ili finansijama, optužena je za konzumiranje "kristal meta", nedozvoljene supstance klase "A".



Britni su bivši muž Kevin Federlajn i sin Šon Preston (17) optužili za konzumiranje ovog narkotika i putem tabloida poslali "apel da joj se pomogne".

– Brinemo da Britni uzima 'kristal met' i da će završiti kao Ejmi Vajnhaus – izjavili su oni, misleći na slavnu britansku pevačicu koja je umrla u 27. godini nakon duge bitke sa zavisnošću.

– Bojim se da je na 'metu', molim se da će to neko objaviti i da će se ona probuditi. Jezivo je, ona je majka mojih sinova – rekao je Kevin Federlajn.

Pevačica Britni Spirs se oglasila na Instagramu i odgovorila bivšem suprugu, sa kojim ima i sina Džejdena Džejmsa (16). Oba tinejdžera, navodno, odbijaju da je posete nakon što su bili svedoci donošenja paketića droge u njenu kuću.

– Ljudi tvrde stvari koje nisu tačne, i to je tužno. Za mene nema smisla to što govore, do te mere da dovodim u pitanje da li su to uopšte njihove reči – napisala je Britni.

Ona se obratila sinovima i to otvoreno, podsetivši ih na neprijatne situacije koje su imali tokom prethodnih godina. Britni je starateljstvo nad dečacima oduzeto još 2008. godine, i žive sa ocem dok majku povremeno posećuju.

– Preston navodno kaže da bi trebalo da poslušam, dok ne bude prekasno. Sećaš li se svake posete mojoj kući, kada si bežao u svoju sobu i zaključavao se? Nikada vas nisam viđala. Džejden je svirao klavir, zajedno smo pravili muziku. Ali na dan kada sam mu rekla da želim da vas viđam više, nestali ste i nisam vas više viđala – napisala je Britni.

– Boli me, probala sam sve da bi vama bilo lepo, i nikada nisam bila dovoljno dobra. A sada mi pričate iza leđa. Srce mi je slomljeno – napisala je Britni između ostalog.

Spirsova je 2021. godine, nakon 13 godina, povratila kontrolu nad svojim finansijama i odlukama. Otada na društvenim mrežama objavljuje postove koje njeni pratioci, ali i tabloidi, često smatraju bizarnim.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz