Pretraži

Breskvici uništili automobil, ona poslala žestoku poruku (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ brrreskvica

Naime, Breskvica je već duže vreme u žiži interesovanja javnosti zbog raskida sa Voyage-om, a sada se vidno iznervirana oglasila na svom Instagram storiju i pokazala kako su joj uništili automobil.Na osnovu ove fotografije vidimo da joj je zadnji branik uništen, a Breskvica je poslala oštru poruku.

Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite – započela je ona.

Takođe, jutjuber Choda je pre nekoliko dana objavio video u kojem je takođe pokazao kako su ogrebali njegov automobil, pa se Breskvica nadovezala i na tu priči.

I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola… Šta nije u redu sa vama. Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? – dodala je ona.

Na kraju je obavestila da će od sada postaviti kamere i ko god bude pokušao da joj ošteti automobil, odgovaraće za svoje postupke.

Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana. Meni je preko glave svega ovoga i kamere će biti postavljene pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim – zaključila je ona.
 

Photo: Instagram/brrrreskvica

Photo: Instagram/brrrreskvica

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz