Pretraži

Isplivala nikad viđena fotografija Breskvice: Poznata pevačica fotkom iz detinjstva stala na put svim nagađanjima o njenim estetskim korekcijama (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Breskvica je jedna od pevačica mlađe generacije koja iza sebe ima pravu armiju fanova koji sa pažnjom prate svaki njen korak gotovo od samog početka karijere, što neretko pokazuju kroz podršku na društvenim mrežama, a to je i sada bio slučaj.

Anđela Ignjatović, poznatija pod nadimkom Breskvica, proslavila se sa 18 godina kada se na sceni pojavila kao deo dvojca sa tadašnjim dečkom Vojažem. Nakon raskida mlade zvezde su započele solo karijeru, a Anđela danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

Poznato je da ima i verne fanove i desetine fan stranica na društvenim mrežama, a sada je jedna od njih podelila pevačicinu sliku iz detinjstva.

Na njoj se Breskvica nalazi na moru, te je ispozirala na peškiru. Tada dugu kosu je vezala u punđu, a s obzirom na to daje bila u ranim tinejdžerskim godinama bila je potpuno nenašminkana.

U medijima se više puta spekulisalo o tome da li je i koje korekcija Anđela uradila, međutim ova fotka je jasan pokazatelj da mlada pevačica nije ništa menjala što se tiče svog fizičkog izgleda.

Podsetimo, pored mnogobrojnih fanova, Breskvici ne manjka ni hejtera, te se u poslednje vreme najčešće mogu pročitati negativni komentari na račun njene muzike. Kako je odlučila da se oproba u folk žanru mnogima je ova promena zasmetala što su joj jasno stavili do znanja, međutim ona je imala oštar odgovor na sve prozivke.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz