Pretraži

Breskvica se vraća u Generaciju Zed?

Showbiz
0
Screensot: Instagram/brrrreskvica

Na fotografiji koju su postavili, vidi se samo silueta te osobe, za koju su mnogobrojni pratioci pretpostavili da je upravo mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja je iz Generacije Zed izaša nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Voyage-om.– Pogodite ko je novi izvođac Generacije Zed – napisali su oni ispod objave i na taj način pratioce naveli na razmišlajnje.

Screenshot: Instagram/generacija_zed

Screenshot: Instagram/generacija_zed

 

Fanovi su ubrzo počeli da nagađaju i iznose svoja mišljenja, a najviše komentara bilo je da je u pitanju Breskvica. Do tog zaključka su došli jer pomenuta silueta ima dugačke crvene kikice, a istom frizurom nedavno se pohvalila i sama pevačica na svom Instagram storiju.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

Ukoliko se ova pretpostavka ispostavi kao istinita, ono što mnoge zanima je i to kako će ta promena uticati na odnos mlade pevačice i Voyage-a, jer je poznato da bivši partneri od raskida nisu javno komunicirali, a ni sarađivali.

Da li će doći do njihvog pomirenja, ostaje da se vidi.

Podsećamo, Breskvica je početkom godine u intervjuu za IDJTV progovorila o napuštanju Generacije Zed, a za naš portal otkrila je u kakvim je odnosima sa članovima ekipe, prvenstveno sa Hennijem.

  • Henny je stvarno divna osoba, kao i još par osoba koje su osnovale Generaciju Zed. Ja sa njima nisam ni u kakvom lošem odnosu, naprotiv, viđamo se, odlazim kod njih, družimo se. Imamo možda neki plan za budućnost gde ćemo možda opet raditi zajedno. Ja ih svakako obožavam, oni su mi kao rod rođeni. Sa njima sam počela i stvarno su uvek bili tu za mene, a i mnogo su mi pomogli u poslednje vreme, tako da zaista nemamo nikakav loš odnos – rekla je ona ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz