Pretraži

Breskvica se pohvalila novim automobilom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Breskvica je već govorila o problemima koje je imala sa svojim kolima, kada su joj fanovi izgrebali ceo automobil, a poznato je da je nakon toga skinula zlatnu foliju zbog koje joj je auto bilo prepoznatljivo. 

Sada je obavestila svoje fanove da je kola odnela na popravku i da joj je otac dao zamenska, koja su joj se toliko svidela da razmišlja mda mu ih ni ne vrati. 



  • Dobro došli u moju novu lađu. Pozdrav za tatu koji mi je pozajmio auto dok se lađa ne popravi, ali mislim da nećeš dobiti nazad zato što mi se jako sviđa – započela je ona.

  • Novitet u odnosu na moju lađu jeste taj što ovaj auto se ne kikoće dok prelazimo preko rupa i izbočina, zato što nije golicljiv kao Pežo. Radi mu klima, može jako brzo da ide i jako lepo izgleda u odnosu na Pežo – izjavila je, pa dodala: 

  • Još jedna jako kul stvar je ta što ovaj auto ima bolesne zvučnike i onda mogu da pravim koncert dok vozim, što ne preporučujem, ali dobro. I ne planiram da ga vratim – rekla je Anđela preko svog Insta storija, ali s obzirom na to da je ranije imala problema sa hejterima, nije želela da otkrije koji automobil je u pitanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz