Pretraži

Breskvica se oglasila nakon PZE, pa podelila snimak koji je zapalio mreže: „Ne volim da delim privatne stvari, ali…“

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Za vikend su svi pomno pratili izbor za Pesmu za Evroviziju, a jedan od učesnika koji je privukao najviše pažnje kako medija, tako i fanova, bila je Anđela Ignjatović Breskvica, koja je takmičenje završila kao drugoplasirana.

Društvene mreže ne prestaju da bruje o njenom nastupu, a jutro nakon takmičenja se oglasila i Anđela i to putem Instagrama, gde se zahvalila svima i čestitala prvoplasiranoj Teya Dori.

– Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva – napisala je Breskvica, nakon čega je podelila privatni snimak, gde je pokazala na koji način je proslavila 2. mesto.

Foto: Instagram printscreeen/brrrreskvica

– Ne volim da delim privatne stvari, ali evo samo da vidite koliko se mi volimo i koliko smo srećni i zahvalni –napisala je ona u opisu videa gde se vidi kako sa svojom ekipom peva i đuska.

Foto: Instagram printscreeen/brrrreskvica

Inače, osim njene pesme „Gnezdo orlovo“ koja je ubrzo dospela na prvo mesto u trendingu, veliku pažnju je privukao i njen kostim. Breskvica se odlučila za dugu belu haljinu sa motivima srpske narodne nošnje i na leđima je imala krila koja su neke podsetila na „anđeoska“. Takođe, Anđelu je krasio i venčić od cveća na glavi. Ovaj kostim je izazvao mnogobrojen komentare, kako lepe, tako i one neumesne, nakon čega se oglasio njen stilista stilista Lazar Ilić. On je istakao da Breskvica nosi haljinu insprisianu nacionalnim kostimom, a da svi koji negativno komentarišu treba da izguglaju značenje krila orla, a ne da se informišu putem Tvitera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz