Pretraži

„RADIĆU ONO ŠTO NAJVIŠE VOLIM“: Breskvica otkrila kako će dočekati 2024. pa priznala šta očekuje od naredne godine

Showbiz
0
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacija Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, iza sebe definitivno ima godinu ispunjenu na prvom mestu poslovnim uspesima, dok na ljubavnom planu već neko vreme uživa u mirnoj luci.

Breskvičinu godinu obeležili su brojni hitovi, dueti, ali i neočekivana promena muzičkog pravca. Pevačica je naime odlučila da se upusti u folk vode, te njene poslednje tri pesme imaju baš ovaj prizvuk. Kako je nedavno istakla ona će neko vreme ići u ovom pravcu koji joj trenutno prija, što ne znači da je odustala od modernog zvuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Kada se radi o 2024. godini, Breksvica je pripremila brojne poslovne poduhvate, između ostalog i njeno učešće na takmičenju „Pesma za Evroviziju“.  Kada se radi o njenim odlukama, ali i željama za predstojeću godinu, mlada pevačica ima jasno zacrtane ciljeve.

„Jedina odluka jeste da se potrudim da u sledećoj godini budem još uspešnija nego u ovoj. Sve želje su mi se ostvarile, ali sam vredno i odlučno radila za njih“, navela je ona.

Što se poklona za praznike tiče, Anđela ističe da je skoncentrisana na darove koje priprema svojim najdražima, ali i otkriva koje će biti njene želje u ponoć.

„Ne razmišljam o tome šta ću ja da dobijem, već o tome šta ću svojim voljenim ljudima da poklonim. U ponoć ću samo poželeti da smo svi živi, zdravi i srećni.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

S obzirom na to da su njenu godinu mahom obeležili poslovni uspesi, ona nije mogla da izvoji jedan koji joj je bio najlepši.

„Bilo ih je mnogo“, priznala je Breskvica, a potom dodala da kada bi morala da izdvoji jedan to bio bio trenutak vezan za posao, odnosno njen izlazak na binu na jednom prestoničkom festivalu održanom ovog leta. Podsetimo, ona se pomenutom događaju pojavila u srpskoj narodnoj nošnji, što je najpre naišlo na brojne pozitivne reakcije od strane publike, a potom su pozitivni komentari usledili i na društvenim mrežama.

Pevačica će, poput brojnih njenih kolega, u novu godinu ući radno, ali kako je istakla to joj ne pada teško.

„Praznike ću proslaviti radeći ono što najviše volim – pevanje“, rekla je Anđela, a potom sumirala 2023. godinu u tri reči: „Uspešna, naporna i prelepa.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz