Pretraži

BRESKVICA, NIKOLIJA: Ove zvezde su promenile svoj fizički izgled

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ brrreskvica

Breskvica je nakon raskida sa Vojažem odlučila da drastično promeni svoj izgled. Svoju dugu tamnu kosu ofarbala je u crveno, a ubrzo nakon toga uradila je i usne. Mišljenje njenih fanova bilo je podeljeno iako su neki bili oduševljeni njenom promenom, bilo je i onih koji ipak preferiraju njen prirodni izgled. Takođe, ona je nedavno svoju dugu kosu skratila na paž, a onda su se pojavili komentari da je ona pravi primer devojke koja posle raskida uradi totalnu promenu na svom izgledu. Kako se vama dopada njena nova frizura pišite nam u koemntarima.

Nikolija Jovanović nedavno je postala majka po drugi put i na sve donela još jednu ćerku. Pevačica je svoju trudnoću krila od očiju javnosti, ali malo pre porođaja podelila je svoju promenu kada je kosa u pitanju sa svojim pratiocima. Ona je prepoznatljiva po svojoj dugoj i tamnoj kosi, međutim ona je ipak odlučila da tokom ovog leta prosvetli kosu i ošiša je na paž, što je njenu publiku i te kako oduševilo te su ovu promenu javno i pohvalili i istakli da pevačica odlično izgleda i da se za malo više od mesec dana nakon porođaja vratila u odličnu formu. 

Dunja Jovanić je neko ko često eksperimentiše sa svojom frozurom, i svoju promenu podeli sa svojim pratiocima. Ona je sve oduševila drastičnom promenom kada je svoju kosu skratila do glave, a usput je i objasnila koliko je ponosna na taj korak jer joj se sada spremanje za događaj svelo na minimum, jer joj je za kosu potrebno svega nekoliko sekundi da je sredi. Takođe, nju smo imali prilike da vidimo i kao plavušu, a tada su mišljenja njenih fanova ipak bila podeljena jer je bilo nekih koji nisu mogli da se naviknu na njenu plavu boju. A sada kada joj je kosa porasla malo iznad ramena, ona uživa u raznim frizurama koje joj i te kako dobro stoje.

Ksenija Knežević prepoznatljiva je po svojoj plavoj boji kose, međutim u poslednje vrteme pevačica i te kako eksperimentiše kada je boja kose u pitanju. Na Evroviziji pevačica se odlučila da promeni boju kose i svoju zemlju prestavila je kao riđokosa, a ta promena se vrlo svidela i njenoj publici. Ipak nakon toga, ona je ipak rešila da pređe u brinete i svoju riđu kosu prefarbala je u braon. Ni to nije dugo trajalo jer se ona ubrzo pohvalila skroz tamnom nijansom, ali isto tako je istakla da se njenim drugaricama ova promena nikako nije dopala, te da su joj rekla da je lepša kao plavuša ili riđokosa. Kako se vama dopada Ksenijina promena pišite u komentarima.
 

Koje su to još ličnosti sa naše i strane scene promenile svoj izgled možete pogledati u novom izdanju IDJMash-a. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz