Pretraži

BRESKVICA NAPRAVILA MIM OD SVOJE FOTKE: Pevačica objavom nasmejala sve, urnebesni komentari fanova ne prestaju da se nižu! (FOTO)

Showbiz
0
breskvica
Instagram/printscreen/Breskvica

Anđela Ignjatović, poznata pod nadimkom Breskvica, rešila je da se zabavi sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži, pa je pozvala sve da joj pomognu da od njene fotografije u zimskom izdanju naprave mim!

Naime, Breskvica je objavila fotografiju na kojoj gleda u daljinu začuđeno, pa je  pomislila da je ovo super način da se našali.

Idemo, da čujem najbolje mimove! – napisala je Breskvica u komentaru, čime je pozvala fanove da daju svoje ideje za šaljiv opis koji najviše pristaje ovoj fotografiji.

Njeni pratioci su bili kreativni, a neki od opisa su glasili:

„Ja kad se pravim na času matematike da sve razumem, a ništa mi nije jasno“ , „Ja koja sam jela pre sat vremena i ponovo smišljam šta da jedem“ , „Ja kad operem auto i padne kiša“ „Ja kad razmišljam šta mi je ovo trebalo“, „Ja kada kažem da nešto ne čujem i kažem da ponove, i opet ne čujem“, samo su neki od komentara koji su se našli na njenoj fotografiji, a Breskvica nije mogla da sakrije koliko se zabavlja, pa je sve objave podelila sa svojim pratiocima putem društvenih mreža uz emodžije koji se smeju do suza.

Foto: Instagram prinscreen/brrreskvica

Budući da je pevačica nedavno naišla na oštre kritike fanova na društvenim mrežama zbog promene žanra, na šta je ona tom prilikom oštro odgovorila, sada je jedan mim aludirao na hejtere koji su tom prilikom negativno komentarisali  Breskvicu:

  • Ja kad čujem da o meni opet pričaju nebitni ljudi – stajalo je u komentaru jednog od pratilaca, na šta je ona odgovorila:

  • Moram li bilo šta da kažem?!

Foto: Instagram prinscreen/brrreskvica

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz