Pretraži

BRANKA KATIĆ O VOJAŽU: „Neću da ga uplašim“

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Njeni kreatori su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić, a ova porodična priča od 30 epizoda na male ekrane stiže na jesen. Radnja prati život bivšeg boksera Velje, kojeg igra Nikola Kojo, njegove žene Mire, koju tumači Branka Katić, i njihovo dvoje dece. Glavna rola poverena je mladom muzičaru Mihajlu Veruoviću Vojažu, koji igra Aljošu.



Branka koja je Vojaževa televizijska majka o njemu kaže:

– Dopala mi se lakoća koja postoji ovde, vedrina i mladalačka energija, koja će, videćete, prevladati. Pre snimanja smo imali probe, koje su bile zaista dobre i Mihajlu smo poručili da ništa ne brine. I Nikola Kojo i ja smo počeli kao naturščici. Gluma je nešto što ili imaš ili nemaš, ne verujem da neko može da te nauči da glumiš, možda može tvoj zanat i način razmišljanja da obogati. S tim talentom se rodiš, a Mihajlo je uspešan mladi muzičar i sad samo treba da odigra jednog manje uspešnog mladog muzičara – kaže Branka i dodaje:

–  Prenela sam ono što mi je moj tata Sveta govorio, a to je da bi trebalo da budem kao Pavle Vuisić. Kako je objasnio, kod njega mu se sviđalo to što se nikad ne vidi da glumi. To sam rekla i Vojažu, gluma nije da se nešto pokazuje, već da se oseća, da budeš u nekom istinitom stanju, da znaš šta želiš da se desi.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz