Pretraži

„BRAK JE TRAJAO GODINU, A RAZVOD PET“: Sindi se prisetila bivšeg partnera

Showbiz
0
Photo: Instagram/ sindi_models

Nekadašnja članica grupe „Models”  na javnu scenu je zakoračila još kao tinejdžerka, prvo kao manekenka, a potom i kao pevačica te dobila nadimak Sindi Models, a u tom periodu se nosila sa silnim tračevima i negativnim komentarima.



– Vrlo brzo sam shvatila da su negativni komentari deo javnog života. Želela sam da se bavim modelingom, kasnije sam ušla u grupu. Rano sam postala jako popularna, sa sedamnaest godina sam ušla u 'Modelsice', imale smo mnogo nastupa, radila sam mnogo, i kroz ceo taj rad i trud imala sam malo vremena da razmišljam šta ljudi pričaju i čime se bave. To sam jednostavno shvatila kao deo posla koji moraš da istrpiš, zaista me nije pogađalo ono što se priča i piše", izjavila je Sindi.

Nakon što je stekla veliku popularnost poželela je i da se ostvari kao majka. Brak se završio neslavno, ali je dobila najlepši poklon, ćerku Petru. 

– Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kada sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet, jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom – istakla je Sindi, koja je već duže vreme je u vezi sa deset godina mlađim dečkom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz