Pretraži

BOŽIĆNA BAJKA U DOMU KIM KARDAŠIJAN: Prozivali su je da joj kuća izgleda sterilno i prazno, a evo kakva je atmosfera uoči praznika! 

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Dobro je poznato da porodica Kardašijan-Džener prednjači kada su božićna slavlja u pitanju – svake godine organizuju žurku na koju je pozvana najveća elita sveta slavnih, a tada nastaje i njihova tradicionalna porodična božićna fotografija.



Još početkom meseca, najpoznatija članica porodice Kardašijan, Kim, pokazala je deo svojih dekoracija kod kuće, a kroz ceo mesec se njima hvali na svom Instagram profilu.

 

 

U njenom modernom dnevnom boravku u vili u Kalabasasu stoji veliko božićno drvce koje je okićeno samo lampicama, pa se može zaključiti da se Kim ove godine odlučila za jednostavne i minimalističke dekoracije.

Kim je i ove godine angažovala pijanistu koji uveseljava nju i njeno četvoro dece u velelepnoj vili. 

Foto: Printscreen Instagram/kimkardashian

Foto: Printscreen Instagram/kimkardashian

 

– Stiglo je ovo doba godine. Fil dolazi svako jutro kako bi decu probudio svirajući klavir dok se događa jutarnje ludilo kako bi smirio njihove male duše i ispunio ih prekrasnim božićnim pesmama – napisala je Kim nedavno.

Foto: Printscreen Instagram/kimkardashian

Foto: Printscreen Instagram/kimkardashian

 

Kim je putem Instagrama i podelila detalje iz svog kupatila iz kog se kroz ogromne prozore vide okićene božićne jelke.

Objavljivaću ovo svako veče jer izgleda magično – napisala je jednom prilikom.

Foto: Printscreen Instagram/kimkardashian

Foto: Printscreen Instagram/kimkardashian

 

Inače, početkom godine, Kim je dozvolila Vogueu da zaviri u njen kompleks koji je otkupila od Kanjea Vesta za neverovatnih 23 miliona dolara, nakon što je prošle godine podnela zahtjev za razvod.

– U mojoj kući je sve minimalno. Smatram da je u svetu toliko haosa da kada dođem kući želim da bude stvarno tiho i želim da se sve deluje umirujuće – rekla je Kim tada. 

Podsećamo, Kim i Kanje kupili su raskošni dom još 2014. godine, nakon čega je usledilo renoviranje, a ceo proces trajao je čak šest godina.

Tada je dobila mnogo negativnih komentara da joj dom izgleda sterilno i prazno, dok su s druge strane neki zaključili kako je upravo to ono što ga čini posebnim.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz