Pretraži

„BOŽE, ŠTA JE SA OVOM DEVOJKOM?“: Teodora otkrila kakvo je mišljenje imala o Marini

News
0
Photo: IDJ

Ove nedelje takmičari imaju zadatak da izvedu Medley, odnosno da otpevaju tri pesme, a Cvetkovićeva je rešila da žiri i gledaoce kraj malih ekrana iznenadi potpuno neočekivanim izborom pesama za koje se odlučila u dogovoru sa svojom mentorkom IDJCouch-em Teodorom Džehverović.



Naime, Marina je rešila da se predstavi pesmama Kali "Crna magija", Teodora "Trsi, tresi", kao i Zerinom pemsom "Do zore", za koju je morala da uvežba i znanje nemačkog jezika.

Uz to, ona je ovog puta pokazala još jedan talenat koji do sada nije otkrivala, a u pitanju je ples.

Marina je nosila neo žuti komplet, a sve vreme uz nju je bio i jedan plesač sa kojim je naša takmičarka izvela prave scensko-umetničke pokrete.

Kako je rekla pred našim kamerama, imala je jaku želju da nauči da igra, a u tome joj je pomogla Teodora.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Ti si već zvezda. Natup ti je fantastičan. Pevaš odlično, a znaš i da igraš. Samo tako – poručio je Darko, a Teodora se nadovezala:

Bila si super. Ja sam se plašila kako će biti, jer si pomešala pesme žanrovski, izvela tri potpuno drugačije pesme. "Trsi tresi" zahteva dosta energije, a ti si sve to držala pod kontrolom. Nisi napravila nijedan kiks – pohavlila ju je IDJCouch.

Kako je Teodora otkrila, Marina ju je prilikom upoznavanja zamolila da je nauči da igra i pleše.

Zapravo, ne treba nekad ni da bude sve perfektno. Ostani takva smotana, spontana i nasmejana. A, inače, kad sma te prvi put videla na Tiktok-u pomislila sam "Bože, šta je sa ovom devojkom", ali ti si ustvari mnogo simpatična i lako je raditi sa tobom – rekla je Džehverovića.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News