Pretraži

„BOŽE, MOLIM TE DA VIŠE NIKADA NEMAM DEČKA NI MUŽA“: Bekvalčeva progovorila o svojim željama

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Nataša se osvrnula na svoje ćerke te istakla da uživa u ulozi majke, ali i da je njihov odnos podseća na nju i rasprave sa njenim sestrama, Kristinom i Draganom.



 

  • Emotivno gledam na sve što rade, kao i svaka majka naravno uključena sam u svaki deo njihovog života. Mislim da se mnogo više svađaju nego moje sestre i ja, mada Kristina i ja se svađamo poprilično identično kao njih dve, ali nekada ne mogu da objasnim Hani da ona ima 16, a Keti 4 i po godine, jer se svađaju barabar – ističe Bekvalčeva koja ističe da je zamislila želju za Novu godinu:

  • Jesam, imam želju za Novu godinu koja dolazi, ali se plašim kako će neko to tumačiti – kroz osmeh kaže pevačica, a potom otkriva:

– Imala sam žustru raspravu sa bliskim osobama i klela sam, sklopila ruke kao luda žena i rekla: "Bože, molim te da nikada više nemam ni dečka ni muža". Evo, to je moja novogodišnja želja! To sam poželela- rekla je Nata.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

U ovoj godini, kako kaže, ostavlja samo prošlost:

  • Iza sebe ostavljam prošlost. Moja sećanja su kratka, tako da nemam puno toga ni da brišem. Valjda mi je biće naviknuto zbog ekstremnog stresa koji živim već 15 godina unazad i tako se štitim. Ponekad bude smešno koliko zaboravim neke stvari. Ljudi mi nekad kažu: "Vau, kako si ti divna, oprostila si", a meni bude smešno jer sam samo zaboravila šta se desilo – poručuje Bekvalčeva.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz