Pretraži

„BORIM SE SA GODINAMA NA SVAKI MOGUĆI NAČIN“: Kim Katral iskreno o estetskim korekcijama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/rita .m

S obzirom na to da je već ušla u šezdesete godina, ona je otkrila kako sada gleda na estetske korekcije zarad podmlađivanja.



Ona je pre nekoliko godina istakla kako nije pobornik toga, te da se plaši da će postati neprepoznatiljiva ukoliko se prepusti tim operacijama.

To sam verovatno rekla kada sam bila u 40-tim! Sada sam u 60-tim i skroz sam za borbu sa godinama na svaki mogući način. Postoji toliko alternativa danas, tretmana koji stimulišu naše telo da se bori protiv starenja. Tu su fileri, botoks, toliko različitih stvari koje možete da istražite, probate i vidite da li su za vas – rekla je glumica.

Kim je naglasila da joj je bitno da i dalje izgleda kao ona i ohrabrila je ljude da pronađu dobrog hirurga. Ona je otkrila da je prilikom posete jednom plastičnog hirurga u čekaonici došla do zaključka da svi koji čekaju izgledaju kao da su devojke od doktora.

Pomislila sam ovo je ono što on radi, radi na ovim ženama. Ali ja želim da izgledam kao najbolja verzija sve. Tako da šta god mogu da uradim, uradiću i srećom imam sredstva za to – našalila se Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz