Pretraži

BORILA SAM SE SA DEMONIMA NESIGURNOSTI… Nikol Šerzinger priznala sa kakvim problemima se suočila tokom života (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nicolescherzinger

Iako njen život na prvi pogled izgleda savršeno, Nikol je otvorila dušu i priznala da nije sve tako sjajno. Ona je na Instagramu uz svoju crno-belu fotografiju objavila tekst u kom je otkrila kroz kakve teške trenutke je prošla.

  • Nisi sam, iako se možda tako čini ponekad. Teški trenuci će proći i prevazići ćeš ovo. Na ovom svetu si iz posebnog razloga i kroz šta god da prolaziš pomaže u tome da budeš pripremljen i možda čak i zaštićen – počela je pevačica svoju ispovest.


  • Veći deo svog života borila sam se sa demonima nesigurnosti, poremećajima ishrane, samopoštovanjem i uvek se osećam kao da se jednostavno ne uklapam u ovaj ludi svet. Ali sada shvatam da me je Bog stvorio da se izdignem iz svega i stvorim novi svet. Ne gubi nadu, moj prijatelju. Ne gubi iz vida svoje snove i želje svog srca, tu su sa razlogom. Ti si Božje dete. Ti si poseban i nikakvom greškom nisi ovde. Ne dozvoli da ti laži i glasovi u glavi ukradu zadovoljstva i blagoslov života, niti da te udalje od sopstvene sudbine – navela je ona i završila rečima:

  • Tama je samo momentalna i prevazići ćeš ovo. Nisi sam. Volim te i jedva čekam da vidim šta te čeka na drugoj strani.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz