Pretraži

Bore iz THCF-a otkrio detalje o novom albumu na kojem će raditi sa mladim bitmejkerima (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Promo

– Vratila nam se stara ideja. Dugo nismo radili neki album. Poslednji zvanični album THC familije bio je 2014. godine "THCF je više od repa" i od tada smo radili neke singlove ili smo izbacivali IP neke kratke forme albuma. Tako da smo sada rešili da uradimo jedan novi THCF album – rekao je Bore.

Reperi su dobili mnogo dobrih bitova od mladih bitmejkera, koji su im se javili i oduševili ih svojim umećem.



– Što se tiče bitmejkera. To smo pokrenuli putem Instagrama i ja sam pozitivno iznenađen i začuđen koliko tu ima fenomenalnih, mladih ljudi koji su samo čekali priliku. Deluje mi kako su samo čekali da im neko iz ove pozicije pruži šansu i da krenu. Neverovatno koliko nam bitova stiže – dodao je član grupe THCF.

Stefan i Bore se godinama bore sa komentarima da ne stvaraju rep pesme, pa smo ih pitali da li će na albumu biti starog zvuka ili će se voditi novim stilom, kao do sada.

– Što se tiče ovog albuma rešili smo da se ne opterećujemo da li će to biti za klub, ulicu, da li je pravi hip hop, nego samo po osećaju i onom što nas vozi. Znači kao i svaki THCF album, različita fuzija zvukova, različiti fazoni – objasnio je Bore.

Pogledajte novi IDJHOT i saznajte koje vrele priče smo za vas pripremili:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz