Pretraži

Bore iz grupe THCF se prisetio učešća u „Farmi“, pa otkrio šta misli o današnjim rijalitijima i da li bi ponovo bio takmičar (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Bore iz grupe THCF nam je otkrio da su današnji rijalitiji veoma razlikuju od onog u kojem su oni učestvovali, pre svega po tome koliko se takmičari svađaju.



  • U odnosu na ove rijalitije koji se sada emituju, taj rijaliti mi deluje kao med i mleko. Jedna zabava u odnosu na ovo, ovo danas ne gledam niti pratim, ali ne mogu da kažem da do mene ne dopiru kao vesti ili dok vrtim kanale. Bljutavo je, mnogo je tu ličnih stvari, porodičnih svađa, nekih najsitnijih detalja. Ako je to nešto što treba da se da javnosti da bi čovek preživeo, ne znam… Teška vremena – rekao je Bore za IDJTV i otkrio da li bi ponovo ušao u rijaliti:

– Ne želim to nikome, ne želim ni nama dvojici da jednog dana završimo u takvom nekom rijalitiju, da ne znam šta radimo sa svojim porodicama da bismo morali da preživimo. Pre ću da odem da radim na građevini ako dođe do takvih momenata. Što se tas tiče mi nećemo dozvoliti da se takve stvari nama dogode u životu da bismo bili primorani da uđemo u rijaliti da bismo preživeli.

  • U ovakvoj vrsti programa nikako ne bismo mogli da se nađemo, nema šanse. Neko kada bi mene provocirao, kao što se provociraju sa onim najnižim udarcima, ne znam… Pa čak i u onom prvom rijalitiju nismo opstali dugo, ja sam odmah ispao, posle nedelju dana, ali opet, to je bilo mnogo, mnogo drugačije nego ovo danas.

Kako Bore provodi vreme ovih dana saznajte u petak u 20h u novom izdanju IDJHot-a, samo na IDJTV-u.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz