Pretraži

BOLEST JE KRILA I OD PORODICE: Sin Marine Tucaković otkrio šta mu je majka govorila pred smrt

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ novavideo

Milan Laća Radulović, sin preminule Marine Tucaković, tekstopisca i autora najvećih hitova, otkrio je detalje koje javnost nije znala. Hitmejkerka je svoju bol godinama krila i od porodice.

Marina nije želela da govori o bolesti sa kojom se borila. Iako je znala dijagnozu ćutala je od svih i nadala se da će proći.

  • Marina je znala dve godine da ima karcinom dojke, ali nije htela nikome da kaže. Mislila je da će proći… Imala je i strah od lekara, pa nije ni išla na preglede – započeo je svoje izlaganje Laća u jutarnjem programu.

Kako je dalje otkrio, on i Futa su primetili da sa Marinom nešto nije u redu, da je naglo smršala i zbog toga su je naterali da ide kod lekara. Ni u jednom trenutku nisu slutili da će saznati bolnu istinu.  • Počela je jako da slabi, imala je problem sa stomakom. Nekoliko meseci joj se stanje pogoršavalo, a mi smo mislili da je reč o bakteriji. Pošto se užasno plašila lekara, tata i ja smo joj rekli: ,,Imaš 10 dana da se pripremiš i da zajedno odemo da se pregledaš jer sumnjamo na neku bolest", rekao je Laća i otkrio da je to bilo presudno da njegova majka otkrije ono o čemu je ćutala.

  • Deset minuta smo bili u šoku, a onda smo odmah krenuli u borbu – rekao je on nakon saznanja da Marina boluje od raka.

Marina je bila veliki borac, pisala je do poslednjeg trenutka, čak i u bolničkoj postelji. A njen sin dobro je zapamtio reči koje mu je govorila poslednjih dana.

  • Kad je primljena u bolnicu, bila je svesna situacije, imala je kraće depresivne faze. Međutim, u suštini je bila optimista, njen duh ju je sačuvao da toliko dugo poživi. Pisala je pesme čak i u bolničkoj postelji. Nije plakala, bila je veliki borac. Nikad se nije samosažaljevala. Uvek mi je govorila: ,,U se i u svoje kljuse." A poslednjih meseci mi je ponavljala: ,,Kada ti ja odem, nikog više neće biti tu da ti bude oslonac, osim tvog oca" – zaključio je Laća.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz