Pretraži

„BOL SE KRIJE IZA OSMEHA“: Milica Todorović poslala tužnu poruku i zabrinula fanove (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Milica važi za pravog veseljaka na muzičkoj sceni i pevačicom koja pleni pozitivnom energijom, a kako smo do sada imali prilike da vidimo, pevačica voli i dobru šalu, te zna da se našali i na svoj račun.Međutim, ona je sada iznenadila svojom objavom na Instagram storiju, jer je spomenula bol, patnju i usamljenost.

  • Bol se često krije iza najvedrijeg osmeha. Tuga vreba iza najblistavijeg pogleda. Patnja čuči iza najveselijih, najduhovitijih bića – napisala je Milica i dodala:
Screenshot: Instagram/milicatodorovicofficial

Screenshot: Instagram/milicatodorovicofficial

 

  • Usamljenost obično biva iza onih najkomunikativnijih, najpričljivijih. Takvi su obično tu za sve osim za sebe. Mislite o tome – iskrena je bila Todorovićeva.

Malo je reći da su fanovi ostali zbunejni nakon ove njene objave, a sasvim je sigurno i da se većina zapitala o čemu se radi i šta je tačno pevačica želea da poruči ovim tekstom.

Pojedini nagađaju da je ona ovim putem htela da ukaže na to da nije srećna, dok ima i onih koji smatraju da je Milica usamljena, jer, kako je poznato, pevačica je, nakon veze sa glumcem Petrom Strugarom, već duže vreme sama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz