Pretraži

BOL I RADOST U ISTO VREME: Marija Mikic emotivnom objavom o trudnoći rasplakala sve

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Fanovi su bili oduševljeni zbog njene sreće i svakodnevno su joj slali predivne poruke, iako nisu znali da je Marija pre samo godinu dana imala početak prve trudnoće.



 –  06.05.2021. VS 06.05.2022. Danas mi je onako i težak i srećan dan. Videla šta godinu dana razlike može da učini u životu. Kakve promene da donese. Tugu, radost, bol i ljubav sve naizmenično – istakla je Marija sa ogromnom tugom.

Marija je napravila poređenje između dve slike. Na prvoj slici koju je objavila je test za trudnoću koji jasno prikazuje dve crtice, što znači da je bila trudna, a na drugoj su ona i njen kućni ljubimac papagaj koji se zajedno "raduju" pevačicinoj drugoj trudnoći. Obe slike su uslikane na isti datum, ali sa godinom razlike.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

 –  Na prvoj slici sam saznala da sam prvi put trudna. On je spavao. Bila sam bezbrižna i jedino što sam želela je da imam sliku kao oni srećni ljudi sa Intagrama koju ću njemu napraviti kao uspomenu i koju ću pokazivati svima ni ne sluteći šta me čeka i na šta život sve može da te spremi. Usledila je najveća radost i najveća tuga u roku od samo nekoliko dana, kad za tako kratko vreme saznaš da ćeš biti majka i da to odjednom više ne postoji. Druga slika je na isti dan, samo godinu dana razlike. 31.nedelja trudnoće, 1580gr. Guramo Đurđa i ja – odlučno je napisala pevačica.

Marija je istakla da svakodnevno čita poruke žena koje se susreću sa sličnim problemima i da im pruža maksimalnu podršku, odnosno da se nada da će prebroditi sve brige.

Mnoge poruke koje dobija na svakodnevnom nivou je rasplaču i prisećaju je na njene teške trenutke sa kojima se borila kroz život.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

Pevačica smatra da čovek mora biti pozitivan i da u najvećim problemima čovek ne ide pognute glave.

 – Samo sam htela da vam kažem da niste same i da se život menja "dok si rekao keks". Zato glavu gore. I ima ona jedna stara priča za dve kutije. Bela i crna. Crnu otvoriš kad je teško a belu kad je najlepše. I znate šta je pisalo u obe? – "Proći će

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz