Pretraži

„BOJIM SE DA ĆE UMRETI“: Porodica i prijatelji zabrinuti za stanje Britni Spirs, preduzeli hitne korake! 

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

– Bojim se da će umreti – rekao je za TMZ izvor blizak pevačici, a više njih je potvrdilo da su uznemireni njenim ponašanjem i čestim uzimanjem lekova 'koji je podižu'. 



Bliski izvori tvrde da Britni sve češće ima ispade i ne uzima lekove za stabilizaciju raspoloženja. 

Izvori takođe navode da je njen menadžer iznajmio kuću na području Los Anđelesa na nekoliko meseci, a plan je navodno bio da Britni odvedu u kuću, gde će biti i njen suprug Sam Asgari, njen menadžer i lekari, kako bi pokušali da je uvere da joj je potrebna pomoć. 

U plan nisu bili uključeni njen otac Džejmi i njena dva sina.

Prema prvom planu Britni je trebalo da živi oko dva meseca u iznajmljenoj kući gde bi primala lekarsku pomoć i psihološko savetovanje. No, plan se promenio u utorak nakon što je pevačica primetila da se nešto sprema oko nje bez njenog znanja. 

Izvori tvrde da je Britni na kraju ipak pristala na sastanak s lekarom, a TMZ prenosi da je sastanak, kako otkrivaju izvori, "prošao dobro".

Podsetimo, Britni je prošlog meseca viđena u restoranu u blizini svog doma u L.A.-u, a svedoci su rekli da se ponašala manično. 

Na videu koji je neko od prisutnih snimio moglo se čuti da pevačica priča besmislice. Ona se nakon toga obratila fanovima na Instagramu i rekla da nije imala slom, nego je samo malo više popila. 

Ubrzo nakon toga je na Instagramu u jednoj nejasnoj objavi između ostalog napisala da je promenila ime u River Red. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz