Pretraži

„BLU AJVI MOŽE DA UČI OD NJE“: Šajlo Džoli Pit pokazala veliki talenat, usledila lavina komentara na njen račun! (VIDEO)

Showbiz
0
anđelina džoli, navike
Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ćerka jednog od nekada najpopularnijih parova Holivuda, Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo Džoli Pit pokazala je svoj talenat!

Nakon turbulentnog rastanka Anđeline i Breda, njihova deca su izabrala da ostanu sa majkom, a njihov život je još od ranog detinjstva obavijen velom misterija zbog Anđeline koja se postarala da zaštiti privatnost svoje dece.

Njihovo šestoro dece, Medoks, Paks, Zahara, Šajlo, Noks i Vivijen već vode svoje živote i posvetili su se različitim zanimanja, a veliku pažnju privlači Šajlo Džoli Pit, svojim sve češćim pojavljivanjem u javnosti u društvu majke. Mnogima nije promaklo koliko je ova mlada devojka nasledila ono najbolje od roditelja, te pleni svojom lepotom i karakterističnim crtama lica.

Pre izvesnog vremena, u medijima su se pojavili navodi da se njihova naslednica posvetila profesionalnom plesu i deo je jednog studija u Los Anđelesu. Ona se nekoliko puta pojavljivala na snimcima koje je studio izbacio, međutim čak i tada je Šajlo nevešto krila svoj identitet iza hirurške maske.

Međutim, sada se pojavio novi snimak na kom po prvi put možemo videti mladu devojku kako igra bez maske, a po brojnim komentarima ispod snimka se može videti koliko su ljudi ostali oduševljeni njenim talentom, kao i poređenja sa Blu Ajvi, ćerkom Bijonse i Džej Zija, koja je takođe svoj plesački talenat pokazala na poslednjoj turneji svoje majke.

„Blu Ajvi može da uči od nje. Vau“, „Tehnički, jako je talentovan plesač, a iskustvo će joj doneti emotivnu kvalitetnost“, „Njena energija je oduvek bila tako umirujuća“, „Ova devojka ima veliki talent“, bili su samo neki od komentara ispod klipa.

@beautifullife2810 SHILOH JOLIE PITT DANCING FOR THE FIRST TIME WITHOUT MASK #shilohjolie #dancing_time #bardpitt ♬ nhạc nền – Beautiful Life 2810

Poznato je da je holivudski par dobio troje svoje dece, ali i da su troje usvojili, kao i da Bred nije uspeo da izgradi povezanost sa njihovom usvojenom decom, što je bila jedna od glavnih Anđelininih zamerki na račun bivšeg supruga.

Podsetimo, zahtev za ravod braka je 2016. godine podnela holivudska glumica, a u tom trenutku se dosta spekulisalo o napadu Pita na njihovog sina Medoksa. Tada je navedeno da je Bred „udario i davio“ njihovog sina Medoksa iako do zvanične tužbe nije došlo, a Pit je porekao ove navode.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz