Pretraži

BLJUC JE DELITI NEKE STVARI S PUBLIKOM: Sara Jo očitala lekciju javnim ličnostima (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

Sara Jo postigla je veliki uspeh pesmom "Bez sna" koja se našla na trendingu, a svoju neopisivu sreću podelila je sa fanovima. Jedino što Sara ljubomorno drži za sebe je njen privatni život, o čemu je govorila u našoj emisiji "HOTID".

——————– Sponsored ——————–


Pevačica je oduvek imala korektan odnos sa medijima, koji su prihvatili to da ona ne želi da govori o privatnim stvarima

– Smatram da bi neke stvari čovek trebalo da zadrži za sebe. Mediji naravno imaju prava da me pitaju šta žele i ja isto tako imam prava da odgovorim kako ja želim, ali i da odlučim da li ću nešto da podelim ili ne za široku javnost – rekla je Sara Jo za "HOTID".



Sa tračevima se suočila još na početku karijere, kada je učestvovala u Prvom glasu Srbije. 

– Taj početak je bio dosta težak i ubitačan, ali sve polako dolazi na svoje. Ono što je meni svakako bljuc je kada se dele neke stvari koje bi trebalo ljubmorno da se drže za sebe – objasnila je Sara i dodala koji je najbolji način za reševanje životnih problema.

– Ako imate neki problem podelite ga sa vašim prijateljem, možda sa nekom stručnom osobom, jer nećete pronaći pomoć na društvenim mrežama. Čini mi se da su iz godine u godinu ljudi sve više okrenuti ka deljenju svega, pa i toga na društvenim mrežama, što mislim da je potpuno pogrešno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@music.awards.ceremony 🥂

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jan 30, 2019 at 7:48am PST


Iako Sara ne voli da ističe svoju privatnost, ponekad poželi da se maksimalno oslobodi na sceni.

– Ne osećam se prijatno kada otkrivam previše. Naravno dođi i ti dani kada poželim da budem malo sekepilnija nego inače, ali najviše uživam u ovakvim nekim kombinacijama koje su malo šire – zaključila je muzička zvezda.

Još zanimljiviih detalja o Sari možete čuti u videu koji je pred vama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz