Pretraži

OD NJE JE NASLEDILA LEPOTU, ALI I JEDNU VELIKU SLABOST: Blejk Lajvli pozirala sa majkom, pa komentarom nasmejala fanove (FOTO)

Showbiz
0
blejk lajvli
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavna glumica Blejk Lajvli jedna je od omiljenih holivudskih zvezda današnjice, a javnost pažljivo isprati svako njeno pojavljivanje u javnosti, baš kao i svaku objavu na društvenim mrežama.

Blejk se proslavila ulogom u seriji Tračara, gde se pojavila u ulozi Serene van der Vudsen, prelepe bogatašice koja je imala i više nego savršen ukus za modu.

Svakako se može reći da je ova uloga savršeno odgovarala Blejk s obzirom na to da ona važi za jednu od žena koje imaju najviše stila i veliku zaljubljenicu u modu.

Budući da je aktivan korisnik društvenih mreža putem kojih sa fanovima deli razne zanimljive detalje iz svog života, Blejk je i ovog puta rešila da putem Instagrama otkrije fanovima pojedine malo poznate detalje o sebi, pa se dotakla mode i priznala na koji deo autfita troši najviše novca.

Ona je otkrila da, poput njene majke Elejn Lajvli, preferira „maksimalistički“ nakit, a posebno nizanje ogrlica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

– Sa nakitom se odmah osećam bolje. Pitam se odakle mi to… – u šaljivom tonu prokomentisala je tridesetšestogodišnja glumica uz fotografiju koja krije zanimljivu anegdotu.

Naime, Blejk je Majku Elejn zamolila da joj pomogne u modeliranju nakita brenda Tiffany & Co., a kada ju je pitala koju bi ogrlicu htela da nosi, ona joj je odgovorila: „Sve“.

– Ne, odaberi svoju omiljenu – odgovorila je Blejk, na šta je njena mama ponovila: „SVE. Uključi svetlo za šminkanje!“

Podsetimo se, Blejk je pre nekoliko dana održala svima modnu lekciju kada se na proslavi rođendana pevačice Tejlor Svift obukla crnu kožnu haljinu sa potpisom Majkla Korsa, koju je ukombinovala sa crnim maksi čizmama sa visokom štiklom i potpisom čuvenog francuskog dizajnera Christiana Louboutina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz