Pretraži

,,BIVŠI SU ME VARALI, KONTROLISALI I KRALI“: Milica Dabović progovorila o propalim ljubavima

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Poznato je već da je Milica prošla kroz težak period kada je njen ljubavni život u pitanju, međutim nedavno je progovorila i o svom novom partneru.



– Stefanov otac ne postoji, i to je prosto tako. Imam strah da veruujem muškarcima posle svega što mi se desilo, ali Vanja i ja se znamo bas dugo. Znam da je čovek koji neće da me slaže, prevari, kontroliše ili ukrade što su predhodna dva momka radila. Ipak, ko zna šta će biti sutra, kad se opečes i misliš da je ljubav za sva vremena, onda vidiš da je to daleko od toga i ispadneš budala- rekla je Milica i dodala:

 -Vanja, Stefan i ja smo proveli jedno divno leto i njih dvojca se skroz razumeju i vole, a prema Stefanovom ocu   sam bila blaga u odnosu kakav je bio prema nama i šta nam je radio. To neće biti slučaj u knjizi jer kada opišem kako se sve desilo i na koji način je uspeo, da laže, izmanipulise i pokrade nas niko nece ostati imun. Ta knjiga jeste da bi žene bile oprezne, jer ja sam sve osetila na svojoj koži- rekla je bivša košarkašica za Alo!

Ona će nedavno izdati i knjigu u kojoj će upravo objasniti i šta je sve doživela od stane njenog bivšeg muža i na tu temu staviti tačku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz