Pretraži

BIVŠI MUŽ KLOI KARDAŠIJAN: Evo zašto sam je varao i spavao sa više od 2 hiljade žena (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Bivši muž Kloi Kardašijan i nekadašnja NBA zvezda Lamar Odom, objavio je nove memoare pod nazivom "Darkness to Light" gde je pisao o tome zašto je varao Kloi, ali i o svojim zavisnostima.

——————– Sponsored ——————–

Lamar je iskreno rekao zbog čega je, tokom četvorogodišnjeg braka sa najmlađom sestrom Kardašijan, konstantno imao afere.

– Neko vreme biti s njom bilo je blagoslov i bio sam najsrećniji ikada – piše Lamar u knjizi. 



– Bili smo jedan od najpoznatijih parova u Holivudu i zajedno smo zarađivali više novca nego što smo imali individualno.

Otkriva da mu je žao što je varao suprugu, ali je za sve okrivio svoju zavisnost od seksa, te da je zbog toga spavao sa više od 2.000 žena.

– Imao sam seks sa više od 2.000 žena. Bilo je previše striptizeta da bih zbrojao. Nije to bila velika stvar, no često bih im platio. Nikad nisam mislio loše o njima.

Lamar je priznao da je ta zavisnost od seksa bila i okidač za drogu jer bi tako samo poboljšao taj osećaj. A osim zavisnosti borio se sa depresijom i paranojom.

Svoj život je rešio da promeni kada se predozirao u oktobru 2015. godine kada su ga našli u jednom bordelu bez svesti. Nakon toga je bio u komi, opporavio se iako mu nisu davali velike šanse za to i tvrdi da je srećan što je ostao živ.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz