Pretraži

„BIO SAM UVEK NEBITAN, SA STRANE“: Jedan od kandidata IDJShow-a je i popularni tiktoker, otkrio sve o detinjstvu, pa zbunio žiri

News
0
Foto: IDJTV

Danilo je naveo da je njegova najveća životna želja da se bavi muzikom i pokaže svoj talenat celom svetu.



On se prvi put našao na pozornici sa samo šest godina, kada je i osetio ljubav prema sceni. Dačo od tada radi na svom talentu i nada se da je upravo ovaj show njegova odskočna daska.

Ja sam uvek bio neka jelka na predstavama, nebitan, sa strane. Onda jedna devojčica nije došla, pevala je pesmu "Gračanica", kosovsku pesmu. Vaspitačica je pitala ko će da otpeva pesmu, da je zameni. Kada je mene čula, ja sam tada imao 6,7 godina, ona je tu devojčicu sklonila i stavila mene da pevam. Od tog trenutka ja sam prestao da budem jelka, odatle je sve počelo.

Danilo na TikToku broji skoro 400 hiljada pratilaca. On je otkrio da je do njegove popularnosti na pomenutoj društvenoj mreži došlo potpuno slučajno, za vreme pandemije.

Ja sam na TikToku postao poznat preko noći. Pokazao sam deci, dok je bila korona, kako se prepisuje. Posle sat vremena zvala me je mama, direktorka, svi živi zovu. Mislio sam šta je, da nije nešto drugo izašlo, šta sam snimio.

Tiktoker se coach-evima predstavio Rastinom numerom "Adio amore". Ovaj njegov izbor iznenadio je Relju, koji je očekivao nešto drugačije od njega.

Očekivao sam uz tvoju pojavu nešto što joj malo više odgovara.

Danilo je otkrio da je spremao nešto drugo, a da se za ovu pesmu odlučio kada je stigao na audiciju. Žiri mu je pružio priliku da se predstavi još nekom numerom, te je on raspon svog glasa pokazao uz pesmu "Samo se noćas pojavi".

Vidi se da ti prva pesma ne leži. Ovo si više ti, ovo mi se sviđa – pohvalio ga je Darko.

Da treba da ti radimo muziku, ja nemam predstavu šta bismo radili. Opseg je sve i svašta. Ako ništa bar si sve zabavio, verujem da ti je to bio glavni cilj, pa ćemo dalje da razmislimo – bio je iskren Relja.

Celu Danilovu audiciju možete pogledati na snimku ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News