Pretraži

,,BIO SAM LJUBOMORAN, NAJVIŠE SAM SE OGREŠIO O NJEGA“: Vuk Mob iskreno o Devitu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vuk Mob je bio pod budnim okom javnosti bio skoro pola godine, koliko je i trajalo njegovo učešće u rijaliti programu, a sa našom ekipom je podelio nove stavove koje je formirao nakon izlaska sa velelepne vile u Šimanovcima. 



On je izjavio da želi da se pomiri sa nekadašnjim kolegama Teodorom Džehverović, MC Stojanom, menadžerkom Sandrom, ali posebno je izdvojio Devita, za koga kaže da se o njega posebno ogrešio i da mu je neizmerno krivo zbog toga.

– Ja volim Devita, volim ga kao moju rođenu braću, on je rastao pored mene. zajedno smo i živeli, jeli spavali i pili. On će uvek biti moj brat, bez obzira na naš odnos, kakav god bude, da l se mi družili ili ne, ja ga volim kao što volim Tadiju i Vasilija. Uvek ću ga voleti tako – rekao je on, pa objasnio u kakvom su odnosu sada. 

– Nismo imali prilike da sednemo i popričamo. Videli smo se par puta u prolazu, pozdravimo se, ja ga izgrlim i izljubim, ali nikad nismo imali prilike da sednemo i popričamo o svemu, o nekim mojim budalaštinama gde sam ja ispao prema njemu jako loš. Nisam ispao prijatelj i to je taj moj ludački ego, koji je tada postojao, a hvala Bogu više ne postoji. Nisam gledao iz njegove perspektive. On je momak koji mora da radi, da stvara kontakte, da sarađuje sa svima. Ja sam bio malo sebičan po tom pitanju. Najviše sam se ogrešio o njega – zaključio je Vuk Mob na kraju. 

Šta je još izjavio u novom izdanju IDJHOT emisije pogledajte u nastavku. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz