Pretraži

,,BIO JE VIZIONAR“: Ana Mašulović za IDJTV o Relji i numeri ,,Nekad niko“

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ ana_masulovic

Ova numera je dostigla veliku popularnost nakon svog objavljivanja, a obožavaoci njenog glasa su želeli da čuju ovu pesmu u malo drugačijem izdanju. 

  • U pitanju je rimejk stare verzije, pošto su me fanovi toliko dugo pitali zašto ne snimiš nešto opet, zašto ne snimiš rimejk. Zaista sam dugo razmišljala o tome, a dugo čak i postoji ovaj rimejk. Konačno je došao trenutak da se to prezentuje publici – započela je ona, pa otkrila kako je nastala pesma, čiji je tekst pisao Relja Popović. 


  • Ja mislim da je on tu pesmu radio posmatrajući mene. Pošto smo mi svi zajedno radili u studiju. Došla je na red i moja pesma, pa je on meni rekao: ,,Ok, ajde sada da imamo pesmu!". Ja sam malo pomagala oko melodije pevanja, ipak sam pevač. Tako da mislim da je on tu posmatranjem mene napisao tu stvar i mogu slobodno da kažem da je čovek tada bio vizionar. Kroz nekooliko godina kasnije ja sam pomislila ,,Bože, koliko je on pogodio ceo tekst u određenom momentu, a da nisam ni znala". 

Mašulovićeva se prisetila kako je publika reagovala kada je prvi put čula numeru ,,Nekad niko".

  • Reakcije su bile super, to je stvarno period kada smo mi imali baš veliku popularnost mimo tog marketinga. Slobodno mogu da kažem da toga nisam ni bila svesna u tom trenutku. Meni je to bilo druženje, kroz koje smo mi stvarali. Kada je izašla ta pesma, nismo imali nikakve ciljeve, već je to bio rad iz ljubavi i kada je pesma izašla mnogi su je zavoleli. Po njoj sam prepoznatljiva i dan danas ne prođe svirka da je neko ne traži – rekla je Ana

A kako je došlo do saradnje i upoznavanja Ane Mašulović i Elitnih Odreda saznajte u ponedeljak u 12h samo na IDJVideos.TV Youtube kanalu, kada je zakazana internet premijera novog izdanja IDJHOT emisije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz