Pretraži

„BIO JE PROBLEM…“: Kako je Bjela reagovao na vezu njegove kćerke sa Milanom Marićem

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Besa TV series

Mlada producentkinja Mia Bjelogrlić i jedan od trenutno najpopularnijig glumaca u Srbiji, Milan Marić već skoro dva meseca uživaju u ljubavi. 



Oni kriju da su zajedno, jer nisu očekivali da će njihova veza izazvati toliko interesovanje medija i publike. 

Njihova ljubav desila se u trenutku kada to nisu očekivali, jer su pre nje bili prijatelji, a Marić je raskinuo svoju prethodnu vezu neposredno pre romanse sa lepom Miom.

Kako tvrdi prijateljica ovog para, Mia i Milan jako su slični su jedno drugom:

– Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom. Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o svim temama. Dele čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojem događaja i navijamo za njih – rekla je za jedan magazin njihova prijateljica. 

Ipak, na neočekivan problem i strahove naišli su kada je ovu vezu trebalo obelodanti Miinom porodici, pre svega njenom ocu Draganu, sa kojim je, podsetimo, Milan sarađivao u bioskoskom hitu "Toma":

– Milan je poslednje dve godine proveo sa Bjelogrlićem snimajući Tomu. Remek delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao zbližio ih je i postali su veliki prijatelji. To što je počeo da se zabavlja sa njegovom kćerkom Milana je izuzeztno opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega sa tom informacijom.

Ipak, ispostavilo se da je glumac strahovao bez razloga, budući da je Bjelogrlić, saznavši za vezu svoje kćerke i popularnog glumca nije imao nikakvu posebnu reakciju. Bjela je svoju decu vaspitao tako da žive svoj život i da sami snose odgovornosti za svoje postupke i izbore.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz