Pretraži

,,BIO JE JAKO LJUT“: Darko Lazić se prisetio kralja narodne muzike

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pevač Darko Lazić nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem 2018. godine, prisetio se sahrane kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a kako je istakao u jednoj emisiji u kojoj je gostovao, tada je jedva stajao na štakama, jer se nije u potpunosti oporavio.



  • Ja tad nisam ni smeo da budem na štakama duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao: "Idem, neću moći da ga otpratim do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega". To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio – rekao je Lazić.

Darko je u ovom gostovanju otkrio i da se Šaban naljutio na njega i iskritikovo ga nakon teške saobraćajne nesreće, kada je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kako je i sam priznao, Lazić je tada bio u alkoholisanom stanju.

– Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene, i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem, i sve što je rekao bio je u pravu. Svaki njegov savet pamtim, ali uglavnom me je savetovao oko pevanja, to ću najviše pamtititi – ispričao je Lazić 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz