Pretraži

„BILO MI JE LAKO DOK SAM SE DRUŽILA SA HEMIJOM“: Rada Manojlović nikad iskrenije o bivšim ljubavima i raskidima

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović je mnogima zanimljiva po svom ljubavnom životu, a njena prva javna veza je bila sa Milanom Stankovićem, sa kojim je i danas veže poseban odnos.– I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je prošlo od našeg raskida, više od 10 godina. Mi smo odrasli zajedno. Mi smo od 2007. godine zajedno, i ja sam tako razmišljala, što baš on, što baš ja, mi smo bili nespojivi, nebo i zemlja. On mlađi, tinejdž zvezda, ja starija, čist folk, gruvam Silvanu, on je već Majkl Džekson, svima smo bili nespojiv par, ali smo mi imali psihološku nit, zato smo mi i dan danas najbolji prijatelji jer naše duše se znaju. Na istim smo mi talasnim dužinama. To je ljudima čudno baš. To je bila jedna ljubav, prava. Mi smo bili pet godina zajedno, živeli 24/7. Bili smo i prijatelji i ljubavnici, ali smo ostali do dan danas prijatelji. Ne bih mogla da zamislim život bez njega, da nemam tu osobu – rekla je ona u emsiji Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović.

Pevačica je otkrila i da je Milan jedini njen prijatelj pred kojim može da plače.

Posle tog raskida, Rada je otpočela vezu sa Momirom Gajićem, s kojim je često bila razdvojena zbog prirode njegovog posla.

– Trajalo je to tri godine. I njega pozdravljam. Ja nemam loš odnos ni sa kim. Ali njega ne mogu da poredim sa Milanom. Momir je bio jedan deo mog života, on ima sada svoju porodicu… Sada, kada gledam sa ove daljine ja ne mogu da verujem da sam to bila ja i da smo mi bili u vezi.

Razlozi za njihov raskid nisu imali veze sa daljinom, ali kako je Rada rekla, imali su problem zbog njenih fotografija u novinama, kratkih suknji i naslova koji su se pojavljivali.

Zbog ljubavnih problema ona je pribegla lekovima za smirenje kako bi mogla da se uspava, a uspela je da se reši zavisnosti uz stručnu pomoć.

– Meni je bilo lako dok sam se družila sa hemijom, ali mi je bilo teško da se odružim od nje, da se skinem sa toga. Nikada nije trebalo bez saveta lekara to da uradim. Meni je lek za smirenje značio san. Ja tada nisam mogla da spavam, bila sam u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog. Meni je to bilo… Ja ne umem da kažem tom sa kim sam da sam se ohladila, da sam se zaljubila u drugog i sva ta neizvesnost, inače sam takva osoba ja nisam odlučna, kada treba nešto da kažem, guram sestru, kao da sam mutava, kao da mi neko iseče jezik. Sve mogu, mene neko da baci da radim svaki dan, da radim nešto fizički, da uzmem da vozim 15 sati do Frankfurta i nazad, ali da kažem nešto, teško. To je taj mehanizam potiskivanja svega i samim tim i razgovora i nekih odluka koje bi trebalo kao odrasla osoba da kažem. Pogotovo kada neki razgovor treba da bude težak, onda sam ja to odlagala, odlagala.

Njena poslednja veza je bila sa mlađim pevačem Harisom Berkovićem, a i o njemu Rada ima samo pozitivne reči.

– Lepo ste to rekli, to je bila romansa, to je nešto što se meni nikad do tada nije desilo s obzirom na to da je on devet godina mlađi od mene. Kada nas pogledaš fizički nismo mi tako izgledali, sada ja kao sebi nešto laskam, ali i on ne izgleda baš kao da ima dvadeset godina. Fizički smo mi tu išli, ali opet za mene je to bilo kao neki film. Romansa, avantura, more, pošto smo se mi upoznali u Beogradu ali smo imali neki zajednički nastup na moru, pa to more talasi, pa ta vrućina, sve zajedno, a hemija, gori. Mi smo na prvi pogled… To mi se na primer nije desilo ni sa Milanom. Ja sam sa Milanom stvarno bila drug, mi smo osam meseci, skoro godinu dana bili drugari koji smo se držali. Ovo je bila baš strast na prvi pogled. U njemu sam imala isto prijatelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz