Pretraži

„BILO ME JE SRAMOTA, PLAKALA SAM U ČETIRI ZIDA“: Marija Mikić o zdravstvenom problemu i pobačajima

Showbiz
0
Photo: Instagram/wwwmarijamikiccom

Pevačica, koja je sada u sedmom mesecu trudnoće, priznala je da joj je bilo teško da javno priča o zdrastvenom problemu koji je imala, a za koji je saznala nakon trećeg pobačaja:



  • Drugarica me uhvatila za ruku i rekla: 'Zašto ne uradiš test na trombofiliju?' Ja sam rekla da meni niko nikad nije rekao za to“, priseća se Marija i dodaje:

– Kada sam saznala, to je bio ključ problema. Onda smo krenuli sa terapijom i odmah smo uspeli da održimo trudnoću – objašnjava pevačica.

Prema njenim rečima, na početku je tugu krila u svoja četiri zida, a onda je odlučila da o svemu javno govori:

  • Bilo me je sramota. Dok ne sedneš sa nekom ženom i kažeš tako nešto, ona ti neće reći sama, nego će tek tada reći: 'I meni isto.' Samo kada se ljudi poistovete sa nekim otvoriće se o nekom svom problemu – kaže Marija Mikić, kojoj je u početku bilo teško da priča o tome kako je plakala u svoja četiri zida javno, jer bi, kako kaže, na taj način skenula pažnju sa svog rada i muzike.

Pevačica ističe da nije očekivala da ostane ponovo u drugom stanju. Na nagovor supruga uradila je test samo četrdesetak dana nakon porođaja i nastavila sa svojim obavezama oko bebe, a tada je od njega čula lepu vest. Ona dodaje da je srećna i zahvalna zbog druge trudnoće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz