Pretraži

„BILO JOJ JE TEŠKO“: Mama Džehverović otkrila nepoznate detalje o vezi Teodore i Nina

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Nino se pred kraj godine vratio u Srbiju, a kako je došao, ovaj par je nerazdvojan, što dokazuju i brojne njihove zajedničke slike na društvenim mrežama.

Tako, imali smo prilike da vidimo kako košarkaš i Teodora uživaju u zajedničkim trenucima, a početkom meseca je pevačica pokazala i kako ugađa svom partneru – uz masažu i sveće.

Ipak, meseci razdvojenosti su im teško pali, a kako otkriva majka pevačice Gordana Džehverović, u tom periodu bilo je svega – smeha, suza, nedostajanja, kao i brojnih video-poziva.

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

 

– Prvih mesec dana joj je baš bilo teško. Onda su krenuli nastupi, pesme, obaveze oko koreografije. Oni su se sve vreme čuli putem video-poziva. Ja joj kažem: „Ćuti bre, kako je ranije bilo samo telefonom, pa ne možeš da ga vidiš, ovako svako veče možeš da ga vidiš" – tešila je Teodoru majka Gordana.

Kako dodaje, Teodora je trebalo da ide za Brazil kod njega, ali je on došao, pa su Novu godinu dočekali zajedno. Od tada se, prema njenim rečima, mladi par ne razdvaja.

  • Oni su sad non-stop zajedno kod nje u iznajmljenom stanu. Trebalo bi za mesec, dva, Teodora da pređe u svoj stan, pošto kasne radovi. Što se tiče njih dvoje, oni su u fazi zabavljanja, ništa zvanično, još uvek su momak i devojka. Gde su stali, samo su nastavili. Vole se, lepo im je, srećna je, zadovoljna, šta će dalje biti, videćemo. Najbitnije je da imaju zdravu vezu. Pregurali su ovu razdvojenost – ispričala je pevačicina mama za 24sedam.


Jedno dugom su, kaže Gordana, najveća podrška i ljubomorne scene za njih su nepoznanica.

  • Kod njih su otvorene karte. Još kad je krenuo u vezu sa njom, njemu je sve bilo jasno, razume svet šoubiza. Ne ljubomoriše joj, apsolutno je podržava, nemaju nesuglasice. Nema ni onih pitanja: „Gde si bila?”, „Šta si radila”, „Ko te gledao”, „Zašto te gledao?” – kaže ona.

Inače, Teodora bi uskoro trebalo da se preseli u stan koji je kupila od svog zarađenog novca.

  • Sama je uštedela od nastupa i platila stan. Nikakav luksuz, ali je pristojan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz