Pretraži

„Bilo je suza“: Darko Lazić otkrio pol bebe, pa priznao da su baš ovo dugo priželjkivali, Katarina pokazala kako provodi trudničke dane (FOTO)

Showbiz
0
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina Lazić nakon što su objavili da čekaju bebu, otkrili su da li će dobiti dečaka ili devojčicu, a Katarina je pokazala i kako provodi trudničke dane.

Nakon što su velikim slavljem u krugu porodice i prijatelja u njihovoj kući u Brestaču otkrili da će dobiti prinovu, oni nisu mogli da sakriju svoju sreću, te su ubrzo sve podelili i sa pratiocima na društvenim mrežama. Iako je na proslavi bilo organizovano i otkrivanje pola, oni u početku nisu ovu informaciju želeli da podele sa javnošću.

Međutim, ovaj popularni par je jedan detalj razotkrio. Naime, na jednoj od fotografija sa proslave vidi se rozi dim u pozadini. Katarina je ovu objavu brzo obrisala, ali ovaj detalj nije promakao njihovim pratiocima koji su došli do zaključka da Lazići očekuju devojčicu, a sada je to potvrdio i ponosni tata.

„Devojčica je. Mi smo oboje hteli devojčicu. O imenu još nismo razmišljali, ima vremena, lagano“, istakao je pevač, pa otkrio da je lepe vesti primio prilično emotivno, kao i da su već neko vreme radili na bebi.

Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to. Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene“, rekao je on za „Blic“.

Poznato je da Darko ima dvoje dece, ćerku Lorenu iz prvog braka sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, i sina Alekseja iz odnosa sa Marinom Gagić, te je sada ispričao i kako su njegova deca reagovala na vesti da će uskoro dobiti mlađu sestru.

„Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata.“

Pored toga, Darko je otkrio i kako se Katarina oseća u trudnoći i da je zahtevna trudnica.

„Do juče nije bila, a onda je počela malo da me maltretira. Sve su to lepe i slatke muke, ništa mi nije teško. Ja svima ispunjavam sve želje“, naveo je folker.

U prilog njegovoj izjavi govore i storiji koje je buduća mama objavila i pokazala koliko suprug brine o njoj. Katarina je naime okačila kako odmara u krevetu, a potom i Darka koji joj donosi poslužavnik sa voćem u krevet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz