Pretraži

„BILO JE PUNO ODRICANJA, USPONA I PADOVA“: Milica Todorović o izazovima tokom 18 godina karijere

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Iako sada uživa veliku popularnost i slavu, Milica kaže da je njen put do zvezda bio trnovit.



Imamo uspona i padova, kao i rizika, da li će pesma proći i postati hit. Ova profesija vuče i puno odricanja, nespavanja, odricanja od porodice, ja jako patim za mojim rodnim gradom Kruševcom. Kada se osvrnem, shvatim da sam puno toga uradila za ovih 18 godina. Obišla sam ceo svet, pevala, nastupala, glumila, koga sve nisam upoznala – priča Milica

Pored toga što ima odlične vokalne sposobnosti, Milici nije strana ni gluma, a publika će uskoro imati priliku da je gleda u drugoj sezoni serije „Pevačica“.

Prema njenim rećima, ulogu je prihvatila bez mnogo razmišljanja.

Odmah sam rekla da želim, ali je uslov bio da me neko ubija. Znam kako je moja mama reagovala na kraju prve sezone i prvo što me je pitala kada sam joj javila je: „Sine, je l' neće da te ubiju?“. Jako mi se sve to dopada, sjajno se provodimo na tim snimanjima. Jedna sasvim nova ekipa ljudi i energija – kaže pevačica ističući da se odlično uklopila sa glumačkom ekipom.

Inače, Milica se 2007. godine već oprobala u glumačkim vodama, kada je zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem igrala u operi Emira Kusturice, „Dom za vešanje. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz