Pretraži

BILO JE PRITISAKA: Selena Gomez priznala da je bila prinuđena da pokaže svoju seksualnost u spotovima

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez
  • Moj lični život bio je svuda napolju – prisetila se perioda u veoma popularnoj emisiji Disney Channel show, koja je trajala od 2007. do 2012.

  • Osećala sam se vrlo klaustrofobično i veoma zarobljeno.

Sve od njenog ljubavnog života do težine bila je hrana za medije, nešto što glumica kaže da je bilo "prosto nepravedno prema nekome".

Po završetku popularnog ostvarenja, Gomezova se usredsredila na muziku i objavila pesme "Stars Dance" 2013. i "Revival" 2015. Na poslednjem albumu, Selena je priznala da je osećala prinudu da pokaže svoju seksualnost u nekim svojim muzičkim spotovima.

Bilo je pritisaka da na mom albumu, "Revival", delujem odraslije – rekla je ona i dodala:

  • Osetila sam da treba da pokažem kožu … Zaista ne mislim da sam ta osoba.

Uprkos padovima u karijeri, Gomezova je zahvalna na tome kako ju je započela.

  • Bila sam izuzetno srećna što sam izabrana iz Teksasa da postanem deo jedne od najvećih mašinerija na sveta, bila je to moja srednja škola – istakla je ona.

  • Mislim da ženski likovi na Disney Channel-u imaju mnogo snage. I moj komični tajming, moje improvizacione veštine, sve što sam doživela, učinili su me boljom glumicom.



Iako je poslednjih godina naučila da živi sa interesovanjem javnosti za njen privtni život, pevačica i dalje preduzima korake da kontroliše ono što vidi, uključujući uzdržavanje od samog guglanja.

  • To nisam radila godinama. Iskreno ne mogu – potvrdila je ona.

  • Ja sam jaka na mnogo načina, ali mislim da sam jednostavno previše osetljiva.

Čak i dok preduzima određene mere predostrožnosti na društvenim mrežama, kada koristi svoju platformu, to je najčešće zbog mentalnog zdravlja. Gomezova je otkrila da joj je još u aprilu dijagnostikovan bipolarni poremećaj.

  • Oduvek sam imala toliko različitih emocija i nisam znala kako da ih dobro kontrolišem. Bilo je komplikovano. Ali mislim da sam srećna što to razumem – rekla je ona.

  • Jednom kada sam saznala više o tome ko sam, bila sam ponosna. Takođe sam se osećala prijatno znajući da nisam sama i da ću to proći. Tako da ću uvek biti strastvena u tome. To je nešto što ću i dalje razgovarati.

Pevačica je veoma samouverena zbog mnogo godina koje provela pred reflektorima i impresivnog niza projekata. Ona je producent, glumica, pevačica, filantrop, kuvar i još mnogo toga. Njoj je veoma bitna kontrola koju sada ima nad svim u svom privatnom i profesionalnom životu.

  • Ja imam potpunu kontrolu nad svojim životom i svime što radim – zaključila je ona.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz