Pretraži

,,BILO JE PITANJE DA LI ĆE PREŽIVETI“: Marina Gagić nije mogla da sakrije suze tokom priče o Darkovoj nesreći

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Darko Lazić iza sebe ima dosta teških momenata, jer su mu se u skoro tri godine izdešavale razne situacije koje su i dobre i loše. 



Poznato je da je Darko 23. oktobra 2018. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta, iako je tada bio životno ugrožen Darko je uspeo da se izbori za život. Međutim, kada se sve to dogodilo, Marina je ostala u drugom stanju te mu je odmah to i saopštila.

–  S obzirom da sam ja tada bio u jako teškoj situaciji, meni je ta vest kada mi je saopštila da je trudna, mene je ta vest podigla bukvalno, dala mi je volju da se borim za život. Naravno i moje dete iz prvog braka, na koje sam mislio. To su mi dve najlepše stvari koje su mi se desile u životu. Lorena i Aleksej. Ali tad, kada se baš to desilo, tada mi je rekla da je trudna i ja sam rekao ja se borim i izboriću se da vidim svoje dete – otkrio je on kako se tada osećao.

Njegova verenica Marina, ne krije da je to i za nju bio dosta težak period, s obzirom na to da su joj emocije bile pomešane.

Teško je bilo, bilo je pitanje da li će preživeti, da li će ostati invalid, sve najgore je bilo u tim trenucima. Ja sam onda saznala nedelju dana kada je on bio u bolnici da sam trudna, mi smo to i želeli, radili smo na tome, bila sam presrećna, nikad srećnija u životu – rekla je ona.

Takođe, Darko je istakao da mu je ona bila najveća podrška i da je sve vreme bila uz njega iako se nije znalo kakve posledice nosi njegova saobraćajna nesreća, a njoj je vidno bilo teško dok je on govorio o tome.

Ja ne mogu to da zaboravim nikada, jer meni je tad bila najpotrebnija ona, a bila je uz mene, a mogla je da kaže neću. Ko zna da šta će biti sa mnom, da li ću preživeti ili neću, ajde sad da pričamo o lepšim temama – rekao je on, a ona je u tom trenutku obrisala suzu. 

U petak u novom izdanju emisije IDJHOT u 20 časova imaćete priliku da pogledate kompletan razgovor Darka Lazića i Marine Gagić sa voditeljkom Danicom Nikolić, gde su razgovarali o raznim temama.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz