Pretraži

„BILO JE MNOGO TEŠKO, REKLA SAM MU DA NE MOGU VIŠE“: Jelena Đoković o izazovima u braku i roditeljstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena je najpre govorila o roditeljstvu i istakla da je najveći izazov bio to što su se oan i Nole pravili da "se ništa nije promenilo".– Meni je bilo izazovno jer smo se mi kao pretvarali da se ništa nije promenilo. Jer, Novakova karijera je bila u punom jeku, njegovi ciljevi i ambicije su bili poprilično visoki i mi smo se pretvarali da jedna mala beba može sve to da isprati i mi sa njom i da neće bitno promeniti, naš ritam naših putovanja… Međutim, potpuno nas poremetilo. Ja sam preuzela sve na sebe, da bih Novaka rasteretila. Imala sam i pomoć srećom, i moram da priznam da je te Stefanove prve godine Novak bio nepobediv. Završio je kao prvi na svetu i sve je bilo lepo, tako da je on zaključio da to nama lako ide, ali onda je ona druga godina bila kada sam ja rekla "ja ne mogu više, ovo je mnogo naporno" – kaže Jelena, koja dodaje da i danas ima izazova i poteškoća, ali joj je mnogo lakše.

  • Prošla sam određeni stepen edukacije i šta roditeljstvo iziskuje od majke i oca i imam mnogo sreće što je Novak takav partner i puno ljubavi dobijamo i kada je sa nama, posvećen je i sve ispada mnogo lakše kada porodica živi u zajedništvu i ljubavi – poručila je ona.
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

 

Prema njenim rečima, Novak se u ulozi oca, i pored brojnih obaveza, odlično snašao.

Ja sam iznenađena koliko se on dobro prilagodio, s obzirom na to koliko je on veliki profesionalac posvećen svojoj karijeri. I bila sam jako iznanđena kako se on tako uspešno prebacio i u pelene i da prohodamo. Sa našom ćerkom je jako blizak i mislim da taj odnos između tate i ćerke je vidljiv kod nas u kući. Stefan i ja imamo posebnu vezu, al njih dvoje baš – navela je Jelena i dodala:

– Mnogo sam srećna što je baš on moj životni partner i što je roditelj sa mnom –  zaključila je Đokovićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz