Pretraži

BILO JE GADNO: Milica Todorović otkrila detalje operacije

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pre nekoliko dana jedna od naših najpopularnijih pevačica sa estrde Milica Todorović priznala je da se podvrgla operaciji nosa, zbog problema koje je imala sa istim. 

Ovako je stala na put tvrdnjama da je zahvatm uradila iz estetskih razloga, ali je i dodatno objasnila o čemu se radi. 



Popularna pevačica istakla je da joj je zdravlje na prvom mestu, kao i da je ovu intervenciju dugo planirala. Sam čin operacije poprilično se otegao se jer pevačica nije uspevala da pronađe adekvatnog stručnjaka kom bi se prepustila. 

Milica je otkrila da je imala težak zdravstveni problem i da je operacija u Turskoj bila jedino rešenje. 

  • Stalno se priča i o mom odlasku u Tursku i operaciji, a meni je zdravlje uvek na prvom mestu. Odlagala sam to dugi niz godina. Tražila sam dobrog doktora jer nikada nisam imala operacije i bila sam uplašena – rekla je Milica.

Dugogodišnje korišćenje kapi za nos napravilo je izvesne probleme, a osim toga istakla je i da je sama operacija bila izuzetno komplikovana. 

  • Svakako nisam htela da mi neko nešto napravi što ne želim i da ne izgledam lepo. Dakle, nije bilo iz estetskih razloga, već iz zdravstvenih. Osam godina sam koristila kapi za nos. Sve još uvek zarasta, a operacija je bila gadna, ali sam preživela – rekla je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz